Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πρόσκληση των μελών της Ένωσης αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε Γενική Συνέλευση

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (πρώην ΑΣΟΕΕ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της Ένωσης και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται τα μέλη της «Ένωσης Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)» με έδρα την Αθήνα (Πατησίων 80) σε Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιος διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.
3. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ.
4. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Ελεγκτικής Επιτροπής.
5. Απολογισμός έργου απελθόντος Δ.Σ.
6. Λοιπά θέματα.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο (βάση του άρθρου 8 του καταστατικού) όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της Ένωσης. Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 12 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αθήνα 12.10.2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο