Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αλλαγές μόνο στις νέες εμπορικές μισθώσεις

Υποχώρηση από την τρόικα στο μέτωπο απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, η τριμερής δέχθηκε οι οποίες αλλαγές να αφορούν μονάχα τις νέες εμπορικές μισθώσεις.

Ένα βήμα πίσω έκανε η τρόικα στο θέμα της απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι εκπρόσωποι των δανειστών με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, η τριμερής δέχθηκε οι οποίες αλλαγές να αφορούν μονάχα τις νέες εμπορικές μισθώσεις.

Επιμένει ωστόσο στην πλήρη απελευθέρωση των μισθώσεων, απορρίπτοντας την πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης για τριετή προστασία.

Αναφορικά με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ο κ. Χατζηδάκης φέρεται να τόνισε στην τρόικα ότι η οποία ρύθμιση θα πρέπει να βρίσκει σύμφωνα τα κόμματα της συγκυβέρνησης, να εγκριθεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, και να περάσει από τη Βουλή.

Πηγή ΣΚΑΙ


Ετικέτες για αναζήτηση εμπορικές μισθώσεις


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο