Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χ. Θεοχάρης - Λανθασμένα τα δημοσιεύματα με αναφορές στην κατάργηση ψηφιακής διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με την Γ.Γ.Π.Σ.

"Λανθασμένα, γραμμένα από στενή οπτική που δεν στηρίζονται πουθενά" χαρακτηρίζει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κος Θεοχάρης, τα άρθρα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Υπ.Οικονομικών σχετικά με την διασύνδεση των φορολογικών ταμειακών μηχανών και των ΕΑΦΔΣΣ.

Συγκεκριμένα, ο Κος Θεοχάρης, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter , αναφέρεται σε άρθρα που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα μέσα ενημέρωσης με τίτλους όπως "Off line για πάντα - λόγω αντιδράσεων - οι ταμειακές μηχανές με την εφορία"  ή  "Στο καλάθι των αχρήστων η πρόταση ψηφιακής διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με την ΓΓΠΣ" και τα οποία αναφέρουν ότι μένει στα χαρτιά για μία ακόμη φορά το φιλόδοξο σχέδιο διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών όλων των καταστημάτων με τη Γ.Γ.Π.Σ., λόγω ισχυρών αντιδράσεων κύκλων που χάνουν είτε την αγορά των απλών ταμειακών είτε θίγονται απο την απόκτηση πλήρους εικόνας εσόδων από την Γ.Γ.Δ.Ε. και την Γ.Γ.Π.Σ.

Ο Γενικός Γραμματέας υπεραμύνεται της σχετικής ανακοίνωσης του ΥΠ.ΟΙΚ λέγοντας ότι ο σημερινός σχεδιασμός (αυτός που προωθείται με τον Νέο ΚΦΑΣ) είναι ο καλύτερος όσων έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΥΠ. ΟΙΚ., και εδώ την Συνέντευξη του Κου Θεοχάρη.


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΠΣ ταμειακές


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο