Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τέλος σε υπερτιμολογήσεις δαπανών υγείας στα Ταμείων

«Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης ....

«Τέρμα το πάρτι των υπερτιμολογήσεων του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στους κλάδους Yγείας των Tαμείων», δήλωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης έπειτα από σύσκεψη με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου και τον υφυπουργό Υγείας Αθ. Γιαννόπουλο. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η λήψη αυστηρών μέτρων για την ελάφρυνση δαπανών υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.
Η επιστροφή 4% των αγορών των Tαμείων από τις φαρμακευτικές εταιρείες και η μείωση 20% σε τιμές 200 φαρμάκων, των οποίων οι πατέντες έχουν λήξει, είναι μερικά από τα μέτρα. Η προώθηση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των προμηθειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση πόρων.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της επιτροπής για το ασφαλιστικό Ν. Αναλυτής διατύπωσε χθες την προσωπική του άποψη για όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 60 - 67 έτη με θέσπιση κινήτρων για παραμονή στην εργασία, ανοίγοντας περαιτέρω τον διάλογο για τις αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο