Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μάρτιν Σουλτς για Ελλάδα: «Δεν χρειάζονται άλλες θυσίες, αλλά επενδύσεις και στήριξη των μικρομεσαίων»

18 Νοέμβριου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

«Οι Έλληνες έχουν καταβάλει τεράστιες θυσίες. Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε πλέον για περικοπές, αλλά με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε την οικονομία. Χρειαζόμαστε στρατηγικές επενδύσεις στη χώρα» δηλώνει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατικών και σοσιαλιστικών κομμάτων για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σουλτς.

«Κυρίως στην Ελλάδα είδαμε ότι η θέση πως η μονομερής δημοσιονομική πειθαρχία θα οδηγήσει στη δημοσιονομική εξυγίανση και στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών είναι λάθος. Εμείς, όταν γίνει η νέα κυβέρνηση (σ.σ. της ΕΕ), θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος να ξεπεραστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, το γεγονός δηλαδή ότι δεν βρίσκουν πρόσβαση σε κεφάλαια», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σουλτς, η οικονομική πολιτική στην Ευρωζώνη θα είναι ένας συνδυασμός δημοσιονομικής εξυγίανσης με στρατηγικές επενδύσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Πηγή  ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης