Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Ενημέρωση για τη νομική διεκδίκηση επιστροφής των κρατήσεων ΔΙΒΕΕΤ

ΠΟΕ-ΔΟΥ

Αθήνα 14.11.2013

Αρ. Πρωτ.: 404

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΔΙΒΕΕΤ.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας αντιμετώπισε από την ανάληψή των ευθυνών της το θέμα της διεκδίκησης επιστροφής των κρατήσεων από τα ΔΙΒΕΕΤ για Β΄ επικουρική σύνταξη με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που απαιτούσε ο χειρισμός του συγκεκριμένου προβλήματος.

Ενημέρωσε αναλυτικά τους Συλλόγους και τους συναδέλφους (αναλυτικά κείμενα στο www.poedoy.gr) και σε συνεργασία με επιτελείο νομικών προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Στην κατεύθυνση αυτή και σε συνεργασία με τους Συλλόγους θα προχωρήσει άμεσα σε νέα νομική ενέργεια για την οποία θα υπάρχει σχετική ενημέρωση την Πέμπτη 21.11.2013 Μέχρι τότε ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που θα υπονομεύσουν την κοινή μας προσπάθεια.

Το όλο πρόβλημα απαιτεί νομικούς, συνδικαλιστικούς και πολιτικούς χειρισμούς οι οποίοι πρέπει να γίνουν με αποφασιστικότητα – ενότητα και χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

    
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                        

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο