Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε καλή πορεία τα έσοδα του Ο.Α.Ε.Ε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΟΑΕΕ

ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Αθήνα, 14.11.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε καλή πορεία τα έσοδα του ΟΑΕΕ


Για δεύτερο συνεχόμενο δίμηνο το ύψος των εσόδων του ΟΑΕΕ παρουσιάζει οριακή αύξηση έναντι των αντιστοίχων διμήνων του 2012, γεγονός που παρουσιάζεται για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια

Συγκεκριμένα, η αύξηση είναι 0,44% για το τέταρτο δίμηνο του 2013, έναντι του 4ου διμήνου του 2012 και 0,11% για το πέμπτο δίμηνο του 2013, έναντι του ιδίου διμήνου του 2012.

Για πρώτη επίσης φορά, μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, το πλήθος των ενεργών οφειλετών του 5ου διμήνου 2013 είναι μικρότερο αυτού των οφειλετών του προηγούμενου διμήνου.

Τα παραπάνω προήλθαν ως αποτέλεσμα:
•της μικρής αναστροφής του γενικού οικονομικού κλίματος,
•των στοχευμένων ενεργειών των Υπηρεσιών του Οργανισμού,
•της έγγραφης ενημέρωσης των ασφαλισμένων για τις υποχρεώσεις τους προς το Ταμείο, στο πλαίσιο της συνολικής επικοινωνιακής πολιτικής του Οργανισμού προς αυτούς,
•της γνωστοποίησης προς τους ασφαλισμένους των δυνατοτήτων που τους παρέχονται, ώστε να “εκμεταλλευτούν” τις νέες ρυθμίσεις οφειλών και τα ευεργετήματα που προκύπτουν από αυτές,
•της ανταπόκρισης και συνέπειας των ασφαλισμένων έναντι των ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων, ώστε να εξασφαλίζεται και το κοινωνικό αγαθό της περίθαλψης και της συνταξιοδοτικής τους προοπτικής αλλά και η στήριξη και η ομαλή λειτουργία του Ταμείου.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο