Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι 25/11 τελικά θα υπολογίζεται ο κωδικός 049 στις δηλώσεις

Σύμφωνα με αναφορά του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κου Θεοχάρη,η 25η Νοεμβρίου θα είναι η  καταληκτική ημερομηνία για τις αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. στις οποίες θα συμπεριληφθούν και τα ποσά που θα δηλωθούν στον κωδικό 049

Συνεπώς, όσοι  φορολογούμενοι οριστικοποιήσουν εκκρεμείς δηλώσεις  ή στείλουν δηλώσεις εκπρόθεσμες μέχρι αυτή την ημερομηνία θα τύχουν της ευνοϊκής αυτής ρύθμισης.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ

Δείτε τη ανέφερε ο ΓΓΔΕ :

"Μέχρι 25/11 μετράει ο 049. Μετά τέλος. Όποιος δεν οριστικοποιήσει έχασε."
Ετικέτες για αναζήτηση εκπρόθεσμες δηλώσεις 059


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο