Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με τον κωδικό 049 των δηλώσεων


Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Δελτίο τύπου  

ΑΘΗΝΑ 14/11/2013

Με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων των Συναδέλφων – Μελών ή μη ακόμη της Ομοσπονδίας - που ασκούν νόμιμα το Επάγγελμα, το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμο συνδικαλιστικό μέσο ώστε να υπάρχει αλλαγή στην τροποποίηση, που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την «καταληκτική» ημερομηνία για τον υπολογισμό των δαπανών διαβίωσης (κωδ.049).

Θεωρούμε πλέον βέβαιο ότι σαν καταληκτική ημερομηνία για τις αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. θα ορισθεί η 23η ή  25η Νοεμβρίου 2013 και αυτό ΜΟΝΟΝ για τις δηλώσεις που θα σταλούν μέσω ΝΟΜΙΜΩΝ Λογιστικών Γραφείων.

Ζητούμε λοιπόν από τους Συναδέλφους να υποβάλλουν ή να οριστικοποιήσουν τις αρχικές, εκκρεμείς, δηλώσεις τους μέχρι αυτήν την καταληκτική ημερομηνία ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ και τα ορθά ποσά στον κωδικό 049 ώστε να συνυπολογισθούν στην εκκαθάριση που θα γίνει.
 
Όταν θα γνωρίζουμε την τελική διατύπωση της τροπολογίας θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση γιατί πολύ απλά «λέμε όσα κάνουμε και κάνουμε όσα λέμε».

 
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Πανίδης Ι. Αβραάμ                        Καμπάνης Βασίλειος


Ετικέτες για αναζήτηση 049 εκπρόθεσμες δηλώσεις


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο