Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Απάντηση στην «Επιστολή-κάλεσμα προς τους Οικονομολόγους Καθηγητές και Καθηγήτριες Πανεπιστημίου»

Κυρίες και κύριοι καθηγητές των Ελληνικών Οικονομικών Πανεπιστημίων.

Τι συνέβη και επιτέλους ξυπνήσατε!!!  Μήπως  αργήσατε λίγο!!!!

Τι ακριβώς έχετε να μας πείτε εσείς σήμερα;

Η δοκιμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία, μήπως σας έχει τοποθετήσει εκεί που σας αρμόζει;

Με το κείμενό σας, ρωτάτε αν αποτελείτε την πνευματική ηγεσία της Χώρας; Θέλετε απάντηση; «Τον κακό σας τον καιρό» αποτελείτε.

Και εσείς, και ο Τρανός σήμερα Στουρνάρας Γιάννης  και ο πρώην  Υπουργός Οικονομικών κος Αλογοσκούφης Γιώργος και ο όμοιος Χριστοδουλάκης Νίκος και ο Μέγας Τραπεζίτης κος Προβόπουλος Γιώργος και όλοι οι άλλοι όμοιοι σας που έρχονται από τα  Πανεπιστημιακά έδρανα, να σώσουν την πολύπαθη Χώρα μας.   

Με το κείμενό σας , ρωτάτε ακόμη ,  αν από το χώρο σας αναζητούμε τη τόσο αναγκαία Κοινωνική Διανόηση . Ποια Κοινωνική διανόηση μπορούμε να αναζητήσουμε από εσάς τις  «γυάλινες γλάστρες»; Τι διανόηση που προσφέρετε στα παιδιά μας που σπουδάζουν και τα βγάζετε στην Κοινωνία Αγράμματα και ανεκπαίδευτα; Σε αυτά, που δεν καταφέρατε να τους κανονίσετε ούτε μια πρακτική άσκηση Επιδοτούμενη να κάνουν στην αληθινή ΑΓΟΡΑ εργασίας, που αποτελεί την πεμπτουσία των σπουδών τους.

Καταφέρνετε όμως να τα στέλνετε σε μια αγορά θηρίων με θεωρητικές και απαρχαιωμένες γνώσεις.

Φτιάξτε τα του οίκου σας, ανοίξτε τα Πανεπιστήμια, μορφώστε τα παιδιά μας όπως πρέπει, διασφαλίστε τους και ένα καλύτερο αύριο, είναι όρκος σας και υποχρέωσή σας.
 
Κυρίες και κύριοι καθηγητές των Ελληνικών Οικονομικών Πανεπιστημίων.

Αναζητήσαμε στα οικονομικά στοιχεία του ΟΕΕ και βρήκαμε ότι ΕΣΕΙΣ οι Καθηγητές, που γράφετε και στο επίσημο έντυπο του ΟΕΕ , «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ», και υπηρετείτε τα Ανώτατα Πολιτειακά Αξιώματα, είναι τέτοιος ο Σεβασμός σας προς το Θεσμό του ΟΕΕ, που δεν πληρώνετε ούτε καν τα 15 ευρώ, την ετήσια συνδρομή σας. Άσε δε που άλλοι δεν είστε καν εγγεγραμμένοι στο ΟΕΕ. Σας παραθέτω κάποια στοιχεία από Συναδέλφους σας, όλοι Καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων:    

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
307,32    Τράπεζα Ελλάδας Καθηγητης Οικονομ Πανεπιστ 
ΧΙΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
75,00    Καθηγητής Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπ Θράκης 
ΜΠΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
294,12    Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Οικον Πανεπιστ Αθηνών
ΚΥΡΚΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
267,72    Καθηγητής του τμημ Βαλκ και Σλαβ και Ανατολ Χωρών του Πανεπιστ Μακεδον και Προεδρ Μεταπτ Σπουδ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
272,12    Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του ΑΒΣΠ 
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
280,92    Καθηγητής του ΑΒΣΠ Οικονομικής Επιστήμης 
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
30,00    Αναπληρ Καθηγητής ΑΒΣΠ
ΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ
45,00    Καθηγητής τμήμ Οικ Επιστ ΑΠΘ
ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 120,00    Καθηγητής Μ.Β.Α. και Μ.Α. στο Πανεπιστ Πελοποννήσου 
ΜΠΑΛΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
285,32    Καθηγητής Οικονομετρίας και Στατιστ της ΑΣΟΕΕ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
90,00    Καθηγητής  ΑΣΟΕ – πρ Υπουργός Οικ

Πλήρη απαξίωση στο Θεσμό του ΟΕΕ , πλήρη αδιαφορία, για όλα τα συμβαίνοντα στην Ελληνική Οικονομία , στην Ελληνική Οικογένεια, στον Έλληνα Δοκιμαζόμενο Επιχειρηματία.

Έτσι θέλετε  να ενεργοποιηθείτε και να σώσετε και το ΟΕΕ;

Υπογράφετε ένα κείμενο Ευθύνης και συμμετοχής , μην έχοντας το Θάρρος να  ομολογήσετε ότι ανήκετε σε ένα συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. Γιατί άραγε;

Ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Δεν θα πάρουμε από το πιάτο που μας προσφέρετε, γιατί είναι αδειανό από αξίες.

Εμείς είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ , αγωνιστές της Καθημερινότητας, δίπλα στον απολυμένο εργαζόμενο , στον κακοπληρωμένο και κουρασμένο Λογιστή – Φοροτεχνικό, δίπλα στον προσβεβλημένο Εφοριακό, δίπλα σε όλους τους Επιστήμονες Οικονομολόγους που τα πτυχία που μας δίνετε εσείς, τα καταντήσατε πάλι εσείς και οι όμοιοί σας Κουρελόχαρτα. Εμείς θα αγωνιστούμε για όλους αυτούς.
 
Κυρίες και κύριοι καθηγητές των Ελληνικών Οικονομικών Πανεπιστημίων.

Εμείς , θα είμαστε στο Οικονομικό Επιμελητήριο, θα το ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ πραγματικά, KAI θα σας καλέσουμε, να το υπηρετήσετε και εσείς όπως πρέπει, χωρίς να παίρνετε τις Μελέτες την μια πίσω από την άλλη και να πουλάτε ιδέες, και να ζητάτε να τις ακούμε, αλλά εσείς να τις ΑΓΝΟΕΙΤΕ, ακολουθώντας το λαϊκό ρητό: « ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ»  

Οι 200 Υποψήφιοι στο Ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο