Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS

Aσφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS κ. Ι. Κυριακόπουλου κατέθεσε η SingularLogic, ενώ προτίθεται να προβεί και σε αγωγή εναντίον του

Aσφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS κ. Ι. Κυριακόπουλου κατέθεσε η SingularLogic, ενώ προτίθεται να προβεί και σε αγωγή εναντίον του και της εταιρείας που έχει ο ίδιος ιδρύσει. Ο λόγος, σύμφωνα με την επιστολή της SingularLogic προς το ΧΑ, η επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει ο κ. Κυριακόπουλος, οικειοποιούμενος προϊόντα της πρώην LogicDIS (σήμερα έχει μετονομαστεί σε SingularLogic), όπως επίσης και το όνομα της DIS.

 «Η πιο πάνω αναφερόμενη επιχειρηματική προσπάθεια είναι προφανές ότι στοχεύει στην εκμετάλλευση επιχειρηματικής δραστηριότητας για την οποία ο κ. Ι. Κυριακόπουλος έχει ήδη αμειφθεί μέσω της συγχώνευσης της εταιρείας DIS με την εταιρεία Computer Logic, δηλαδή τη σημερινή SingularLogic», αναφέρει η επιστολή της SingularLogic στο ΧΑ.


Πάντως, η SingularLogic έχει χάσει το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο και αναμένει την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει προγραμματιστεί για 16 Φεβρουαρίου 2007. «Πέρα από τις όποιες νομικές κινήσεις που διενεργεί η SingularLogic, οι ενέργειες αυτές του κ. Κυριακόπουλου τίθενται στην κρίση του επιχειρηματικού κόσμου για την ηθική τους υπόσταση», καταλήγει η επιστολή της SingularLogic.

Πηγή Κέρδος


 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο