Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από 1/11 έως 29/12 τα τέλη κυκλοφορίας

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οχημάτων και μοτοσικλετών του έτους 2007, όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.....

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οχημάτων και μοτοσικλετών του έτους 2007, όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Σε εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αντώνη Μπέζα, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ορίζεται ότι η προμήθεια των ειδικών σημάτων θα γίνεται από 1ης Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2006 από τις Τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και για πρώτη φορά από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες, με την επίδειξη των ειδοποιητηρίων που αποστέλλονται ήδη από τις 10 Οκτωβρίου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί ειδοποιητήριο, η προμήθεια του σήματος θα γίνεται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) με την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Επισημαίνεται ότι τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας αποστέλλονται στους κατόχους οχημάτων με βάση τα στοιχεία της 30ης Σεπτεμβρίου (ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης της Γ.Γ.Π.Σ. από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών).

Για τις μεταβιβάσεις οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, οι παλαιοί κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να αγνοήσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών, οι δε νέοι κάτοχοι επειδή δεν θα λάβουν ειδοποιητήρια θα πρέπει με την άδεια του οχήματος να μεταβούν στις Δ.Ο.Υ. προκειμένου να προμηθευτούν το σήμα τελών κυκλοφορίας.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο