Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχεδόν 2 δισ. τα έσοδα από ρυθμίσεις για αυθαίρετα και ημιυπαίθριους

Σχεδόν 2 δισ. τα έσοδα από ρυθμίσεις για αυθαίρετα και ημιυπαίθριους

Σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, οι εισπράξεις υπερέβησαν τις εκτιμήσεις κατά περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ.

Τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τις ρυθμίσεις των σχετικών νόμων για τα αυθαίρετα ακίνητα και τους ημιυπαίθριους χώρους μεταξύ του Οκτωβρίου του 2011 και του Σεπτεμβρίου του 2013, υπερβαίνοντας τις προϋπολογισθείσες εισροές.

Σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, τα προϋπολογισθέντα έσοδα ήταν 1,7 δισ. ευρώ, ενώ τα εισπραχθέντα έφθασαν τα 1,9 δισ.

Τα έσοδα από τις ρυθμίσεις αυθαίρετων κατασκευών και ημιυπαίθριων αναλύονται ως εξής:

α) σε έσοδα από πρόστιμα τα οποία αποτελούν έσοδα του Πράσινου Ταμείου που εντάσσονται στη Γενική Κυβέρνηση και

β) σε έσοδα από παράβολα που εισάγονται στον Κωδικό Εσόδου 3746 του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση αυθαίρετα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο