Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Σ.Κ.Ο. - Η αλαζονεία και η υποκρισία στο έπακρον εν όψει εκλογών Ο.Ε.Ε.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

11/11/2013

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο.Ε.Ε.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες οικονομολόγοι όλης της χώρας,

Με την εκπνοή της προθεσμίας υποψηφιοτήτων θα αναφερθώ καθαρά σε δράσεις και πράξεις, θεωρίες και υπερβολές, υποκρισίες και ψευδαισθήσεις των οικονομολόγων παραταξιακών και μη καθ’ ότι πρέπει να μιλάμε με καθαρή γλώσσα και να προκαλούμε λίγο θόρυβο.

Ενασχολούμενοι όλον αυτόν τον τελευταίο καιρό με τις επερχόμενες εκλογές του Ο.Ε.Ε. διαπιστώσαμε ότι υπήρξαν δράσεις και πράξεις ταυτόχρονα, απαράδεκτες και ανήκουστες για επιστήμονες, όπως ονομάζονται και οι οικονομολόγοι. Τα διαδραματισθέντα στην ΠΟΦΕΕ είναι παγκοίνως  γνωστά με τις ήξεις αφίξεις των στελεχών της. Η μνημονιακή ΠΟΦΕΕ ενστερνιζόμενη την φιλοκυβερνητική πολιτική και μετέχουσα στη διοίκηση Ο.Ε.Ε. αν δεν λειτουργεί για την καλύτερη λύση των προβλημάτων μας, ας μην εμποδίσει και την κατάρρευση του Ο.Ε.Ε.. Κι αυτό διότι δεν έχει την βούληση και την τόλμη αντιπαράθεσης, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να υφίσταται Ο.Ε.Ε..

Οι φίλοι μας της ΑΚΙΟΕ αναλίσκονται σε τετριμμένες μεθόδους παλαιολιθικής εποχής λύνοντας θέματα σε δικαστικές αίθουσες, καθ’ην στιγμή μας καίνε τεράστια προβλήματα στο χώρο μας και με αυτά πρέπει να ασχολούμεθα όλοι μας ανεξαίρετα.

Αλήθεια, ποιος ο λόγος της σκληρής και ανελέητης αντιπαράθεσης των κομματικών παρατάξεων και διαφόρων μορφωμάτων εν όψει των εκλογών του Ο.Ε.Ε.;

Αξίζει να ψηφισθούν οι διοικήσαντες αυτά τα χρόνια; Ποια η δράση τους; Η υποκρισία περισσεύει, πλέον. Και γιατί πρέπει να υποστηριχθούν δυνάμεις νέες, με ιδέες, προτάσεις, όρεξη για προσφορά, άποψη και θάρρος! Οφείλουμε συνάδελφοι να δώσουμε την ευκαιρία στην Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων να πάρει τα ηνία του Ο.Ε.Ε. για να παλέψει και να αντιπαραταθεί με το σαθρό και ερειπωμένο σύστημα-κατεστημένο. Ο πλουραλισμός των θέσεων, απόψεων, καινοτομιών της ΕΣΚΟ θα επιφέρει αλλαγή στο Ο.Ε.Ε. και θα φυσήξει ο αέρας της ελευθερίας από κάθε είδους εξαρτήσεις και εναγκαλισμούς.

Επιπλέον να δούμε και τον σκοπό του Ο.Ε.Ε. περιληπτικά για να έχουμε και γνώση γιατί ψηφίζουμε και ποιόν!

Το Ο.Ε.Ε. είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο θεσμικό όργανο ως επίσημος οικονομικός σύμβουλος της πολιτείας. Περιληπτικά αναφέρω ότι στα καθήκοντά του είναι η επιστημονική κατάρτιση των μελών του, η προάσπιση των συμφερόντων των οικονομολόγων  γενικά και η αμέριστη συμπαράσταση προς τα μέλη του. Τέλος, ο συμβουλευτικός του χαρακτήρας προς το Υπουργείο Οικονομικών με σκοπό την ανάσταση της χώρας και την ευημερία της κοινωνίας και των συμπολιτών μας.
   

Θανάσης Παπαθανασίου,
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης