Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚ/ΚΩΝ 24-10-2006 ΓΙΑ Φ.Π.Α - ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Με την παρούσα θέλουμε να σας μεταφέρουμε την έντονη διαμαρτυρία των Μικρομεσαίων Ελλήνων Επιχειρηματιών ..


Π.Ο.Φ.Ε.Ε
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ 104-34
ΤΗΛ:  2108253445  FAX: 2108253446
E-mail: [email protected]
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ.545/4787/94

 

Προς :
Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών
Υφυπουργό κ. Μπέζα Αντώνιο


Κοινοποίηση:

TAXIS NET: Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων

Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

                                                                                                                                                                                          Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2006


Κύριε Υφυπουργέ,


Με την παρούσα θέλουμε να σας μεταφέρουμε την έντονη διαμαρτυρία των Μικρομεσαίων Ελλήνων Επιχειρηματιών για την «ενιαία πολιτική» των τραπεζών να απαιτούν την είσπραξη «εξόδου» 15 € για την κατάθεση εντολής πληρωμής Φ.Π.Α. τις τελευταίες ημέρες, πριν την καταληκτική ημερομηνία, της 26ης εκάστου μηνός, ακόμη και αν ο επιχειρηματίας διατηρεί λογαριασμό στην ίδια τράπεζα.
Η πρακτική αυτή ουσιαστικά αποδυναμώνει την δυνατότητα για ηλεκτρονική υποβολή του Φ.Π.Α. και την πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος, καθώς επιβαρύνει αδικαιολόγητα τις επιχειρήσεις, και «οδηγεί» τις επιχειρήσεις στις Δ.Ο.Υ.
Πιστεύουμε ότι απαιτείται η παρέμβασή σας ώστε να βρεθεί λύση, καθώς η ακολουθούμενη πρακτική των τραπεζών «υπονομεύει» την προσπάθεια του Υπουργείου σας, και οι επιχειρηματίες μιλούν για δημιουργία «μονοπωλιακών» φαινομένων.


Ευελπιστούμε ότι θα μεριμνήσετε επί  του θέματος αυτού.


                                                                  Με Εκτίμηση
                                                                    Για το Δ.Σ
             Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας
                                                         
   Παπαδόπουλος Νικόλαος                                                                                         Πανίδης Αβραάμ

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο