Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δ.Τσαμόπουλος: «Για την καθυστέρηση υποβολής των δηλώσεων η διοίκηση δεν έχει ευθύνες;»

Βάσει του άρθρου 3 της τροπολογίας του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβλέπεται ότι εταιρείες εγκαταστημένες σε άλλα κράτη μέλη που πραγματοποιούν πράξεις για τις οποίες οφείλουν την καταβολή ΦΠΑ στη χώρα μας, λόγω του ότι η φορολογική διοίκηση αναγνώρισε ότι καθυστέρησε πάνω από επτά χρόνια να καθιερώσει διαδικασίες για την καταβολή του οφειλόμενου φόρου δίνει παράταση για καταβολή του φόρου από τα πρόσωπα αυτά χωρίς προσαυξήσεις μέχρι 30/11/13.

Για την καθυστέρηση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων η φορολογική διοίκηση δεν έχει ευθύνες;

Δεν είναι δυνατόν σ αυτή τη χώρα όλα να κρίνονται με δυο μέτρα και δυο σταθμά, και πάντα υπόλογοι να είναι οι Λογιστές Φοροτεχνικοί.
---
Τσαμόπουλος Δημήτρης -Πρόεδρος Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής ( Ε.Φ.Ε.Ε.Α. )




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο