Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η τρόικα

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η τρόικα

Νέα συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικα θα έχει σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ.Μητσοτάκης με την υποχρέωση των 4.000 απολύσεων από το Δημόσιο να παραμένει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κατά τη σημερινή συνάντηση θα συζητηθεί εάν σε αυτές τις 4.000 απολύσεις θα προσμετρηθούν οι εργαζόμενοι που τυχόν απολυθούν από την ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης τους αλλά και οι συμβασιούχοι που παραμένουν στις θέσεις τους με προσωρινές διαταγές δικαστηρίων.

Επιπλέον, η τρόικα αναμένεται να απαντήσει στο αίτημα για δίμηνη παράταση του δεύτερου «κύματος» της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο.

Σημειώνεται πως κατά την πρώτη συνάντηση της τρόικα με τον κ.Μητσοτάκη οι συζητήσεις είχαν διεξαχθεί σε πολύ καλό κλίμα, ενώ οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για πρόοδο στις συνομιλίες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο