Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΔΟΕ: Ελέγχεται για φοροδιαφυγή ο Καπερνάρος κι άλλα 36 άτομα

Σε εκτενές άρθρο τους οι Financial Times επισημαίνουν ότι η Αθήνα δεν πολεμά την μεγάλη φοροδιαφυγή, αναφέροντας το τελευταίο παράδειγμα της υπόθεσης Παπαντωνίου.

Για μεγάλη φοροδιαφυγή ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ο βουλευτής του κόμματος Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, αλλά και γνωστός καθηγητής ορθοπεδικής, πρώην ποδοσφαιριστής.

Οι έλεγχοι του Σώματος βρήκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για τον μεν βουλευτή καταθέσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα, για δε τον καθηγητή ορθοπεδικής 1,8 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος 35 ακόμα δικηγορών μετά απο ανώνυμη καταγγελία που έγινε στον οικονομικό εισαγγελέα

Ο κ. Καπερνάρος αμφισβητεί πάντως την έκθεση έλεγχου του ΣΔΟΕ, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα που του καταλογίζονται αφορούν κερδισμένες αποζημιώσεις πελατών του απο δικαστικές αποφάσεις αλλά και εισοδήματα απο το οικογενειακό του περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, σε εκτενές άρθρο τους οι Financial Times επισημαίνουν ότι η Αθήνα δεν πολεμά την μεγάλη φοροδιαφυγή, αναφέροντας το τελευταίο παράδειγμα της υπόθεσης Παπαντωνίου και υπενθυμίζοντας την καθυστέρηση στον έλεγχο των ονομάτων της λίστας Λαγκαρντ.

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο