Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στουρνάρας: "Κινδυνεύουμε να πέσουμε 100 μέτρα πριν από την κορυφή"

Γ. Στουρνάρας: Ανάγκη για ρεαλιστική διαπραγμάτευση με την τρόικα


Μήνυμα προς όλους για την ανάγκη ρεαλιστικής και ψύχραιμης διαπραγμάτευσης ενόψει της έλευσης της τρόικα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μέσω της «Καθημερινής της Κυριακής».

«Στην οργανωμένη αντίδραση πλουσίων που είχαν τοποθετήσει χρήματα σε αδρανή περιουσιακά στοιχεία φοβούμενοι την οικονομική κατάσταση και στην αντίδραση βουλευτών της επαρχίας που προσμετρούν το πολιτικό κόστος, οφείλονται οι αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος μίλησε και στο «Βήμα της Κυριακής».

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ανεβήκαμε το Κιλιμάντζαρο και στα εκατό μέτρα που απομένουν κινδυνεύουμε να πέσουμε» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: www.athina984.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο