Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σύσκεψη στο υπ. Απασχόλησης για την ενοποίηση ΤΕΒΕ, ΤΣΑ και ΤΑΕ

Σύσκεψη με τον διοικητή του ΤΕΒΕ Κωνσταντίνο Κόντο, είχε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, παρουσία του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, ...

Σύσκεψη με τον διοικητή του ΤΕΒΕ Κωνσταντίνο Κόντο, είχε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, παρουσία του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσθένη Μαμμωνά, του ειδικού γραμματέα Συντονισμού, Ευγένιου Παπαδόπουλου, και υπηρεσιακών παραγόντων του ΟΑΕΕ

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών προκειμένου από την 1η Ιανουαρίου 2007 τα ταμεία ΤΕΒΕ, ΤΣΑ και ΤΑΕ να λειτουργούν πλήρως ενοποιημένα, με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους ασφαλισμένους, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τον εξορθολογισμό των δαπανών.

Αυτή την ώρα ο υπουργός Απασχόλησης συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη με θέμα την εισφοροδιαφυγή.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο