Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο Τραπεζικό Μεσολαβητή οι καταγγελίες για προβλήματα πληρωμής φόρων μέσω τραπεζών

Συμβουλές από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων

Προτροπή να καταγγέλλουν στον Τραπεζικό Μεσολαβητή περιπτώσεις που υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχθηκαν για την καταβολή ή την επιστροφή φόρου το εκτυπωμένο από το διαδίκτυο εκκαθαριστικό σημείωμα απηύθυνε στους φορολογουμένους ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.
 
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε από τους φορολογουμένους να προχωρούν σε συγκεκριμένες καταγγελίες προς το Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών και όχι προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
 
Προς διευκόλυνση του κοινού ο κ. Θεοχάρης παρέσχε μέσω twitter και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας με τον Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών (Μασσαλίας 1, 106 80 Αθήνα, Τηλ.: 210-3376700, Fax: 210-3238821, Ταχ.Θυρ.: 9166, 100 32, Αθήνα, e-mail: [email protected]).
 
Πρέπει να σημειωθεί πως πολλές τράπεζες δεν εισπράττουν δόσεις από φορολογούμενους που προσκομίζουν εκτυπωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα από το διαδίκτυο ή αρνούνται να τους καταβάλουν την όποια επιστροφή φόρου και αντί της διαδικτυακής εκτύπωσης απαιτούν το πρωτότυπο εκκαθαριστικό.


Πηγή: NEWSBEAST.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο