Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Κέρκυρα και Λαμία

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για την διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κέρκυρα σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην ΚΕΡΚΥΡΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Λεωφ.  Δημοκρατίας 2, 2ος όροφος.

Το σεμινάριο θα είναι συνολικής διάρκεις 20 ωρών.

Ημερομηνία Έναρξης: Τρίτη 05/11/2013 και ώρα: 16:00

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες διεξαγωγής θα προσδιοριστούν σύμφωνα με τις επικείμενες αλλαγές σε θέματα φορολογικών ελέγχων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Εισηγητής: Θεοδώρου Ευάγγελος

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. , τα οποία είναι οικονομικά τακτοποιημένα και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί των οποίων οι επαγγελματικές ταυτότητες  είναι σε ισχύ .

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το 16ο  Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων,  Σαμάρα 2,1ος όροφος-Κέρκυρα, από την Παρασκευή 01/11/2013.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2661041148 , fax : 2661042388 –  e-mail: [email protected]  .

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το 16ο Περιφερειακό Τμήμα  Ιονίων Νήσων, Σαμάρα 2,1ος όροφος-Κέρκυρα,  αλλά και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

___________________________________

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων και των Λογιστών – Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Λαμία, σεμινάριο με θέματα:

Όλες οι αλλαγές των νόμων 2238/4138/4172 & 4173 του 2013
Νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων
Νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Ν. Φθιώτιδας ( Πλατεία Διάκου, Λαμία) τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 από  ώρα 16:00 ως  ώρα 21:00 (διάρκεια 5 ώρες).

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αναγνώστου Ευθύμιος, Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής, μέλος της Ε.Σ.Υ.Ο.Ε.Λ. & Καθηγητής μεταπτυχιακού τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών.

Το σεμινάριο διατίθεται Δωρεάν στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους Λογιστές –Φοροτεχνικούς που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το 8ο Π.Τ.  Έντυπο αίτησης διατίθεται και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς στο τηλέφωνο 22310 42511.



Συνημμένα

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης