Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υποβάθμιση των φορολογικών υπηρεσιών καταγγέλουν οι εφοριακοί

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Αθήνα 31.10.2013
Αρ. Πρωτ.: 394

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ

Την ίδια στιγμή που οι πολίτες βιώνουν την βαρβαρότητα μιας άδικης και αναποτελεσματικής φορολογικής πολιτικής (για την οποία επανειλημμένα έχουμε καταθέσει τις ενστάσεις και τις προτάσεις μας) το Υπουργείο Οικονομικών αντί να προχωρήσει στην ενίσχυση των Φορολογικών Υπηρεσιών, προχωρά στην υποβάθμισή τους, με :  

1.Την διάσπαση του ΣΔΟΕ , που για τους γνωρίζοντες σημαίνει την κατάργησή του, με την μεταφορά αρμοδιοτήτων του και κυρίως του προληπτικού ελέγχου στις Εφορίες.
2.Την συνεχή υποβάθμιση των Εφοριών με υποστελέχωση, έλλειψη προσωπικού, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προβληματική μηχανογράφηση κλπ.
3.Την διακοπή λειτουργίας Κτηματικών Υπηρεσιών, την συγχώνευση άλλων με επιδείνωση του σημαντικού έργου τους, της  προστασίας της Δημόσιας Περιουσίας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και γνωστά στους πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά σε ανούσιες διαδικασίες. Καλούμε επιτέλους ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ  - ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ  - ΘΕΟΧΑΡΗ να εγκαταλείψουν την αλαζονεία, τον δογματισμό και την αδιέξοδη πολιτική και να αντιληφθούν ότι η σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα του φορολογικού μηχανισμού, αυξάνει τα έσοδα του Δημοσίου (από δίκαιους φόρους) και κτυπάει την φοροδιαφυγή.

ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                         

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο