Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Τρόποι πληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων προς το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Ο.Ε.Ε.

Όλες οι πληρωμές γίνονται στα γραφεία του ΟΕΕ, μέσω ΕΛ-ΤΑ και της Εθνικής Τράπεζας, ως εξης:

Στα γραφεία του Ο.Ε.Ε.:

• Στην Κεντρική Υπηρεσία: Μητροπόλεως 12-14, 10563 Αθήνα.
• Στις έδρες των 16 Περιφερειακών Τμημάτων (οι διευθύνσεις των οποίων αναγράφονται στο site του Ο.Ε.Ε., www.oe-e.gr).

Μέσω ΕΛ-ΤΑ: Με ταχ. Επιταγή προς την κεντρική υπηρεσία του Ο.Ε.Ε. στην παραπάνω διεύθυνση.

Μέσω της Ε.Τ.Ε.

Παράβολα για εγγραφές, συνδρομές μελών, έκδοση και ανανέωση παρελθόντων ετών αδειών λογιστή καθώς και τα δικαιώματα υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης: αρ. λογ/μού 040/546004-26.

α. Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας (ο κωδικός που ζητείται από την Ε.Τ.Ε. κατά την κατάθεση είναι ο Α.Φ.Μ. του υπόχρεου).

β. Μέσω e-banking της Ε.Τ.Ε..

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητα: το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ του υπόχρεου.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΣΤΟ Ε-BANKING ΤΗΣ Ε.Τ.Ε..

Αφού έχετε κάνει login στο e-banking της Ε.Τ.Ε., χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας, επιλέγετε την καρτέλα ΠΛΗΡΩΜΕΣ → ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ → ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ → ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Επιπρόσθετα δίδονται εκτενείς οδηγίες στην οθόνη πληρωμής του Ο.Ε.Ε..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η όλη διαδικασία πληρωμής μέσω internet αφορά ΜΟΝΟ τους έχοντες e-banking στην Ε.Τ.Ε..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προκειμένου να ενημερώνεστε για το ύψος των οφειλών σας, παρακαλούμε συνδεθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί: http:\\www.oe-e.gr\oe\pay
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Στα | October 30, 2013 6:50 PM | Reply
Γιατί μόνο στην ΕΤΕ........?????????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο