Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

A.KI.O.E. - Για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος και ο ρόλος του βωβού χειροκροτητή

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος

Συνάδελφοι

Σε λίγες μέρες εκπνέει η προθεσμία  - 8 Νοεμβρίου -  όπου μπορεί κάθε Οικονομολόγος  να τακτοποιήσει τις οφειλές του  για να έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας .

Βρισκόμαστε στην ποιό δύσκολη περίοδο  για το επάγγελμα μας  και  το Οικονομικό Επιμελητήριο.  Στα  τρία χρόνια που πέρασαν  ισοπεδώθηκαν όλα στο χώρο του επαγγέλματός μας με  αποκλειστική ευθύνη των κομματικών στελεχών της ΠΑΣΚΕ  (ΠΑ.ΣΟ.Κ) , ΔΗΚΙΟ και ΠΟΦΕΕΕ (Ν.Δ) που φίμωσαν τη φωνή του Ο.Ε.Ε επιβάλλοντας ταυτόχρονα και την σιωπή του επιστημονικού μας φορέα στο ξεθεμελίωμα της κοινωνίας μας.

Όλοι μας  μετατραπήκαμε σε άμισθους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, που χωρίς να ρωτηθούμε μας  ανατέθηκαν εργασίες άνευ προγραμματισμού και πέραν των  χρονικών δυνατοτήτων υλοποίησής τους , υποκαθιστώντας κρατικές δομές. Παράλληλα με συστηματικό τρόπο καταργήθηκε κάθε κατάκτηση και ενώ οι κυβερνώντες οδηγούσαν σε  απελευθέρωση το χώρο του  επαγγέλματος , φρόντιζαν να διασφαλίσουν προνομιακή μεταχείριση σε μικρές ομάδες σε βάρος της πλειοψηφίας των συναδέλφων και του επαγγέλματος μας .  Ο χώρος της  επαγγελματικής και βιοποριστικής μας δραστηριότητας  μετατράπηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χώρος αποκατάστασης των ΙΕΚ και των Κολεγίων και χώρος προνομιακής μεταχείρισης των ορκωτών και των πάσης φύσεως εταιρειών.

Όλο αυτό το διάστημα το προεδρείο του Ο.Ε.Ε   (ΔΗΚΙΟ , ΠΑΣΚΟ , ΠΟΦΕΕ) μετά από κάθε ταπεινωτική εξέλιξη , που τα κομματικά στελέχη  με την συμπεριφορά  τους είχαν επιτρέψει,    αρκούνταν σε μια ανακοίνωση , ενώ είχαν και έχουν την ηθική υποχρέωση να προνοούσαν και να αντιδρούσαν στις βουλήσεις των κομμάτων που εκπροσωπούν.

Συνάδελφε

Δεν φέρεις την ευθύνη για τις καταστροφικές επιλογές των κομματικών στελεχών  της ΠΑΣΚΕ  (ΠΑ.ΣΟ.Κ)  ΔΗΚΙΟ και ΠΟΦΕΕΕ (Ν.Δ) , Θα την φέρεις μόνο εάν τους δώσεις το δικαίωμα να συνεχίσουν την αποδόμηση του επαγγέλματός μας.

Σε καλούμε

Εάν θέλεις να σταματήσει αυτός ο κατήφορος, εάν επιθυμείς την  προάσπιση , την κατοχύρωση του επαγγέλματος ανάλογα του επιπέδου σπουδών , εάν επιθυμείς ένα διαφορετικό ρόλο για το Ο.Ε.Ε. στην κοινωνία και όχι το ρόλο του βωβού χειροκροτητή ταχτοποίησε κάθε οφειλή στο Ο.Ε.Ε. μέχρι 8/11 συμμετέχοντας ταυτόχρονα ενεργά   για να απαλλαγεί το Ο.Ε.Ε από όλους αυτούς που απαξίωσαν τον θεσμικό ρόλο παρέμβασης και προσφοράς του ,στην οικονομική ζωή της χώρας μας.


Με εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο