Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ανακοίνωση Π.Ε.Φ.Ε. προς τους λογιστές-φοροτεχνικούς για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

(Π.Ε.Φ.Ε.)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΣΕΠΟΛΙΩΝ 9, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 104 45 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210.8820002, 210.6124.910
FAX:210.6140.024
ΚΙΝ.: 6948351478
E-mail: [email protected]                                                        

ΠΡΟΣ
Λογιστές- Φοροτέχνες

Αθήνα 25/10/2013
 
Συναδέλφισσες/οι,

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) σας ευχαριστεί πολύ για την συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ που έγινε από όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του λεκανοπεδίου Αττικής και από άλλους συλλόγους φοροτεχνών της Ελλάδος.
           
Στην Αθήνα χρειάζεται το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ 100 υποψηφίους. Ήδη έχουμε λάβει αιτήσεις συμμετοχής από τους συναδέλφους και συναδέλφισσες 130 μέχρι σήμερα. Άρα είμαστε πλήρεις και δεν χρειαζόμαστε άλλους υποψηφίους για το λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας εσάς όλους και όλες από την Αθήνα- Πειραιά για την συμμετοχή σας και σας ευχόμεθα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον δίκαιο αγώνα που αναλάβατε.

Στην Θεσσαλονίκη απαιτούνται 20 υποψήφιοι για να είναι πλήρες το ψηφοδέλτιο. Μέχρι σήμερα έχουμε 17 υποψηφίους. Απαιτούνται ακόμη 3 υποψήφιοι.

Καλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα και την συμμετοχή τους να την στείλουν εντός τις εβδομάδας.

Εμείς αποδεικνύουμε ότι είμεθα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γιατί δεν ζητάμε υποψηφίους ερευνώντας το πολιτικό τους χώρο. Λέμε ακόμη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί βλέπετε κάνουμε προσκλητήριο για υποψηφίους σε ΟΛΟΥΣ τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ χωρίς να δημιουργούμε «φατριές» ή «ομαδοποιήσεις» αλλά ελεύθερη συμμετοχή.

Στο ψηφοδέλτιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπάρχει και η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ δηλαδή η Κρήτη- Πελοπόννησος- Στερεά Ελλάδα- Θεσσαλία- Ήπειρος- Μακεδονία- Νησιά Αιγαίου- Κυκλάδες- Νησιά Ιονίου Πελάγους.

Σʼ αυτό το διαμέρισμα χρειαζόμαστε 80 υποψηφίους και έχουν δηλώσει συμμετοχή 5! 0 υποψήφιοι, δηλαδή χρειαζόμαστε άλλους 30 υποψηφίους (γυναίκες ή άνδρες).

Από περιοδεία που έκαναν τα μέλη της ΕΣΚΟ στην Ελλάδα βρήκαμε σε νησί του Αιγαίου ψιλικά- λογιστικό γραφείο, στην Πελοπόννησο Φρούτα εποχής- λογιστικά, στην Θεσσαλία λαμπάδες- εικόνες- λογιστικά. Σε λίγο θα έχουμε μέντιουμ- λογιστικά και γραφείο τελετών- λογιστικά.

Η επαρχεία δυστυχώς κινδυνεύει περισσότερο από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να κλείσει ένα λογιστικό γραφείο και αυτό γιατί, εάν σε μια πόλη ή κωμόπολη ανοίξει ένα γραφείο π.χ. κομμωτήριο- λογιστικά το κόστος του γραφείου είναι μηδέν όπως και οι γνώσεις μηδέν, άρα μπορεί εκεί που ένα γνήσιο λογιστικό γραφείο παίρνει αμοιβή για ΦΠΑ τριμήνου 140 ευρώ το λογιστικό γραφείο ΚΟΥΡΕΙΟ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ να πάρει αμοιβή 20 ευρώ και τότε θα διαπιστώσετε ότι δεν θα σας μείνει ούτε ένας ΠΕΛΑΤΗΣ.

Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που μπορεί να αλλάξει την ΠΟΛ. 1228/2013 για την κατοχύρωση του επαγγέλματος λογιστή- φοροτέχνη (και όχι να ασκεί το επάγγελμα όποιος θέλει) είναι η ΕΣΚΟ. Αυτές οι αποφάσεις είναι για την καταστροφή μας.

Δυστυχώς αργοπεθαίνει το επάγγελμα του λογιστή.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες αυθαιρεσίες.

Σας καλούμε λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ να μας πάρετε τηλέφωνο και να δηλώσετε ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ από όλη την Ελλάδα.

Η ΠΕΦΕ έχει φίλους- συνεργάτες, έχει ενημερώσει για φορολογικά και όχι μόνο, χιλιάδες συναδέλφους πανελλαδικά και σήμερα περιμένει να ανταποδώσουν την αγάπη και την συναδελφική αλληλεγγύη τους.

Άλλωστε εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε γιʼ αυτό τον σκοπό.

Για την ενημέρωσή σας καθώς και την συμμετοχή σας επικοινωνήστε με την Αθηνά Διαβάτη. Τηλ. 210-6124910, κινητό:699-8728498.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ.
           
Εμείς καλούμε όσους Συλλόγους - Ενώσεις λογιστών  - Παρατάξεις  επιθυμούν να  συνεργαστούν μαζί μας στο ψηφοδέλτιο μας να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο