Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Tax Live - Φορολογικά σεμινάρια στο γραφείο σας.

Σε συνεργασία με τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα των εκδόσεων Κράτση, δημιουργήσαμε για σας τους Λογιστές ελεύθερους επαγγελματίες ή μισθωτούς...

Tax Live…
 Φορολογικά σεμινάρια στο γραφείο σας.

 Σε συνεργασία με τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα των εκδόσεων Κράτση, δημιουργήσαμε για σας τους Λογιστές ελεύθερους επαγγελματίες ή μισθωτούς, την πρωτότυπη υπηρεσία Tax Live, έχοντας στο νου μας τον περιορισμένο χρόνο σας και την ανάγκη συνεχούς εμπλουτισμού των γνώσεων σας.

Δυο φορές το χρόνο συγκεντρώνουμε τις ουσιώδεις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας, τις ηχογραφούμε με απλά λόγια σε δυο cds, και σεις μπορείτε να ενημερώνεστε ακούγοντας τα, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι σας.

Επιπλέον, στο τέλος κάθε μήνα θα παίρνετε σε e-mail ανακεφαλαίωση των αλλαγών, και αν υπάρχει κάποια επείγουσα εγκύκλιος που πρέπει να μάθετε άμεσα θα παίρνετε σχετική ειδοποίηση.

Η ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας Tax Live είναι 79,50€ και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α. και τα έξοδα αποστολής των cds.

Για να εγγραφείτε συνδρομητης/τρια παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ή καλέστε στα τηλέφωνα 2310 554576 και 2310555807.


H Συντακτική ομάδα Tax Live


Tax Live - Αίτηση εγγραφής:


Ονοματεπώνυμο:.................................................

Εταιρεία:......................................................

Διεύθυνση:……...................................................

ΤΚ.............Πόλη:...........................................

Τηλέφωνο:......................................................

E-mail:........................................................

mailto:[email protected]      http://www.forodiktis.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο