Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμβουλευτικές υπηρεσίες από τον ΕΟΜΜΕΧ σε μικρές επιχειρήσεις

Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε θέματα επιχειρηματικότητας στους εργοδότες και εργαζόμενους των πολύ μικρών επιχειρήσεων και τους αυτοαπασχολουμένους θα παρέχει στο άμμεσο μέλλον ο ΕΟΜΜΕΧ....

Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε θέματα επιχειρηματικότητας στους εργοδότες και εργαζόμενους των πολύ μικρών επιχειρήσεων και τους αυτοαπασχολουμένους θα παρέχει στο άμμεσο μέλλον ο ΕΟΜΜΕΧ.
Ο ΕΟΜΜΕΧ ως μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Προώθησης της Επιχειρηματικότητας», η οποία συστάθηκε στα πλαίσια της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL, με σκοπό την υλοποίηση του προγράμματος

«Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας των Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, μέσω της Διά Βίου Μάθησης σε θέματα Επιχειρηματικότητας», με συντονιστή εταίρο το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ), συμμετέχει στις Δράσεις που αφορούν την «υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων ενημέρωσης - συμβουλευτικής και υποστήριξης εργοδοτών, εργαζόμενων και αυτοαπασχολουμένων στις Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος».
Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης θα παρέχονται προς τους ωφελούμενους από εξειδικευμένους συμβούλους της δομής, μέσα από την πραγματοποίηση ατομικών και ομαδικών συνεδριών.

Ο ΕΟΜΜΕΧ καλεί τους ενδιαφερόμενους εργοδότες, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στις Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 - 7491179 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 - 15.00, το αργότερο μέχρι τέλη Οκτωβρίου, με την κυρία Καλύβα ή να στείλουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected], για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε Δράσεις Συμβουλευτικής.

Πηγή κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο