Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από σήμερα εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για την διόρθωση των εντύπων Α21

Από σήμερα εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για την διόρθωση των εντύπων Α21, όπως σχετικά δήλωσε στο tweeter ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων εσόδων Κος Θεοχάρης.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description kostasparori | Οκτωβρίου 25, 2013 9:49 π.μ. | Reply
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΟΙΟΣ ΧΑΜΑΛΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
image description georges | Οκτωβρίου 25, 2013 6:32 μ.μ. | Reply
Αν δεν σας πληρώνουν να μη τα κάνετε και αν τα κάνετε δωρεάν να σταματήσετε να το κάνετε καθώς το μόνο που κάνετε είναι ζημιά στον εαυτό σας και στον κλάδο.
image description AENAOS | Οκτωβρίου 30, 2013 1:03 μ.μ. | Reply
Σωστός ο GEORGE ( αν δουλεύεις ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ) - εδώ όμως στα Χανιά που είναι "μικρός" ο κόσμος και μου έρχεται ο "πελάτης" με άνεργη συζυγο και ο ίδιος να δουλεύει εκ περιτροπής 4ωρο ( οδηγός σε εμπορική εταιρεία ) με εισόδημα μετά βίας 7.500 € και με το ένα από τα δύο του παιδιά ένα Θρανίο στο σχολείο πίσω από το δικό μου ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ Α21. Ο ίδιος άνθρωπος δεν δέχεται με τίποτα να του κάνω δωρεάν την δήλωση ( ενώ πληθώρα άλλων χωρίς προβλήματα κάνουν και παζάρια !! ).
Το επάγγελμά μας έχει και κοινωνική διάσταση πλέον. Δεν πρόκειται να μας καταντήσουν ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΥΡΩΠΟΥΣ τεχνκράτες σαν τα μούτρα τους.
Αληθεια ακόμη περιμένω μια συντονισμένη κοινωνικλη δράση από τους Συλλόγους μας ( πχ. 100 δηλώσεις δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες μέσω των γραφέιων μας - πολλοί το κάνουμε ήδη στα σιωπηλά ) ετσι ώστε τις "δύσκολες" ημέρες να έχουμε ΟΛΗ την κοινωνία δίπλα μας - έχοντας προσφέρει ήδη ΕΠΙΣΗΜΑ κοινωνικό έργο και προσφέρει έπραγκτα κοινωνική αλληλεγύη.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο