Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνεδρίαση Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. στη Θεσσαλονίκη

Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών
(Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.)

Στη Θεσσαλονίκη στις 21/10/2013, συνήλθε και συνεδρίασε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο των Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων και Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.), του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Πανίδης Αβραάμ, ο οποίος είναι και επικεφαλής της παράταξης. Συμμετείχαν αντιπρόσωποι από την Ένωση Φοροτεχνικών Θεσσαλονίκης και από την Ένωση Φοροτεχνικών Κιλκίς.

Στην παραπάνω συνεδρίαση συζητήθηκαν λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, καθορίστηκαν οι δράσεις και τοποθετήθηκαν χρονικά μέχρι την ημέρα των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 15/12/2013, όπως επίσης και οι όροι της συμμετοχής των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Καλούνται όλοι οι Οικονομολόγοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την παραπάνω ανεξάρτητη κίνησή μας Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. για να φέρουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο στη θέση που του αρμόζει, να απεγκλωβιστεί από τα κομματικά στεγανά και να είναι ένας σύγχρονος φορέας προσφοράς στα οικονομικά δρώμενα της πατρίδας μας.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο