Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Στα τέλη Νοεμβρίου η προκαταβολή για το επίδομα θέρμανσης

Καθυστερεί η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων

Περί τα τέλη Νοεμβρίου, στην καλύτερη περίπτωση, θ' αρχίσει να καταβάλλεται η προκαταβολή του επιδόματος για πετρέλαιο θέρμανσης στους δικαιούχους, αφού το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι ούτε αυτή την εβδομάδα έτοιμο ν' ανοίξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, το σύστημα του ΚΕΠΥΟ αναμένεται να λειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- τα πρώτα χρήματα να χορηγηθούν στους δικαιούχους στα τέλη του επόμενου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η σχετική υπουργική απόφαση που προβλέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις του επιδόματος υπεγράφη την προηγούμενη Παρασκευή και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις οι προκαταβολές θα δίνονταν




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description kostasparori | Οκτωβρίου 22, 2013 10:50 π.μ. | Reply
ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΩΣ Ο 80ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: Α) ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΠ? Β)ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 30ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ? Γ)ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ & ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ&ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ? Δ)ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ?
image description spirosp | Οκτωβρίου 22, 2013 10:51 π.μ. | Reply
Εδώ σε εμάς του Λογιστές και φαίνεται αυτό το σύστημα δαιδαλώδες...., φαντάσου πως φαίνεται στον 80χρονο παππού.... Αντί να βάλουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης 0,80 Ευρώ για να ζεσταθεί ο κόσμος και να ζεσταθούν και τα κρατικά ταμεία από την είσπραξη του ΦΠΑ και του φόρου κατανάλωσης, εκεί επιμένουν.... 70% η μείωση στην πώληση πετρελαίου θέρμανσης την περσινή σεζόν σε σχέση με την προπέρσινη.... Επιπλέον ποιος θα πληρώσει όλες αυτές τις ιώσεις, τα φάρμακα και τις ορθοπεδικές παθήσεις, λόγω της μη επαρκούς θέρμανσης των σπιτιών? Μήπως ο ΕΟΠΠΥ...? Ποιος πληρώνει το κόστος της γραφειοκρατίας λόγω όλων αυτών των αιτήσεων για επίδομα θέρμανσης? Ποιος πληρώνει το κόστος λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων διανομής πετρελαίου θέρμανσης? Ας μας δώσει αυτές τις απαντήσεις ο "Υποτίθεται Οικονομολόγος" κύριος Στουρνάρας.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο