Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμμετοχή της ΓΓΠΣ στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συμμετέχει στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006 ...

ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή της ΓΓΠΣ στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006»

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συμμετέχει στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006 (Digital technology Expo) που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως και 22 Οκτωβρίου.

Στο χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (δήλωση φορολογίας εισοδήματος με άμεση λήψη εκκαθαριστικού, δήλωση φόρου μισθωτών υπηρεσιών κ.α.) που η ΓΓΠΣ παρέχει μέσα από τον ιστοχώρο της www.gsis.gr  καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω fax (TAXISphone) και μέσω κινητού τηλεφώνου για ενημέρωση της πορείας εκκαθάρισης (M-TAXIS).

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό για τον τρόπο εγγραφής τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και για τα οφέλη που αποκομίζουν, με κυριότερο την άμεση 24ωρη εξυπηρέτηση, χωρίς ανάγκη προσέλευσης στις ΔΟΥ.

Πέραν της παρουσίασης των διαδικτυακών υπηρεσιών, τα στελέχη της ΓΓΠΣ θα παρέχουν στους ενδιαφερομένους γενικές ή ατομικές πληροφορίες, θα επιδεικνύουν τις υπηρεσίες των Δ.Ο.Υ. μέσω του πληροφοριακού συστήματος TAXIS και θα παράγουν ενδεικτικά εκτυπώσεις (εκκαθαριστικά, αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων, φορολογική ενημερότητα κ.λ.π.).

Το περίπτερο της ΓΓΠΣ (F5) θα λειτουργεί τις ημέρες της Έκθεσης (20-22 Οκτωβρίου), ώρες 11:00 - 21:00. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για όσους εγγραφούν έγκαιρα μέσω του ιστοχώρου www.dte.gr.

                                              Ο Γενικός Γραμματέας
                                            Πληροφοριακών Συστημάτων
                                           Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο