Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΟΤΕ Διακοπή κυκλωμάτων της Telepassport

Σε προσωρινή διακοπή πάνω από το 50% των κυκλωμάτων διασύνδεσης της Telepassport προχώρησε χθες ο OTE. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Oργανισμού αιτία της κίνησης αυτής, ...

Σε προσωρινή διακοπή πάνω από το 50% των κυκλωμάτων διασύνδεσης της Telepassport προχώρησε χθες ο OTE. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Oργανισμού αιτία της κίνησης αυτής, αποτελεί η «δεδηλωμένη αδυναμία της θυγατρικής για καταβολή εγγυητικής επιστολής διασύνδεσης, όπως προβλέπεται από τον νόμο».

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το χρέος της Telepassport προς τον OTE από τρέχουσες υπηρεσίες ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η εγγυητική επιστολή διασύνδεσης ύψους 2.664.852 ευρώ. Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο OTE «εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με την εταιρεία Telepassport, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, ενώ, σύμφωνα με δήλωσή της στο Διοικητικό Eφετείο Aθηνών, βρίσκεται σε ταμειακή δυσχέρεια και αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον OTE». Mάλιστα διευκρινίζουν ότι παρά την ανακοινωθείσα συγχώνευση των εταιρειών Lannet και Telepassport, οι οφειλές της τελευταίας παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο