Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication: Δωρεάν ημερίδες υποστήριξης πελατών σε 23 πόλεις σε όλη την Ελλάδα

data
communication


Δελτίο Τύπου

14 Οκτωβρίου 2013

Data Communication: Δωρεάν Ημερίδες Υποστήριξης Πελατών σε 23 πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Η έμφαση που δίνει η Data Communication, 27 χρόνια, τώρα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στη συνεχή αναβάθμιση του επίπεδου ικανοποίησής του από τη χρήση των εφαρμογών της εκδηλώνεται με μια νέα πρωτοβουλία. Πρόκειται για μια σειρά ημερίδων που διοργανώνει η Data Communication και προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της σε 23 πόλεις, καλύπτοντας έτσι όλη την Ελλάδα.
Στελέχη του Τμήματος Υποστήριξης Πελατών της Data Communication θα είναι στη διάθεση των πελατών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους, να λύσουν τυχόν απορίες τους, να τους προτείνουν τρόπους ώστε να δουλέψουν πιο παραγωγικά τις εφαρμογές της εταιρείας, καθώς και να ακούσουν τις προτάσεις τους, ιδιαίτερα χρήσιμες για τον εμπλουτισμό των εφαρμογών με νέες λειτουργικότητες.  

Σεμινάρια θα διενεργηθούν στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Χαλκίδα, Βέροια, Κοζάνη, Σέρρες, Καβάλα, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Αγρίνιο, Τρίπολη, Σπάρτη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα.
________________________________________

Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Data Communication: 210 6132298   
Ζωή Δουζένη: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο