Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανοιχτή πρόσκληση για το 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Λ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, Τηλ. 38 10 081,  ΦΑΞ 38 01 227, 106 82 - ΑΘΗΝΑ
W. Site: pol.org.gr,  e-mail: [email protected]

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
προς όλους τους Συναδέλφους, Λογιστές και Λογίστριες

Στις 19 και 20 Οκτώβρη 2013, πραγματοποιείται στην Αθήνα το 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Λ. Το Συνέδριο είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας.

Στο Συνέδριο θα συζητηθεί η μέχρι τώρα δράση μας, θα γίνει μεταφορά της πείρας από τους Συλλόγους - Μέλη, θα είναι ένα ακόμα βήμα στην επεξεργασία των θέσεών μας και τέλος θα χαραχτεί η παραπέρα αγωνιστική πορεία και δράση του κλάδου για την επόμενη διετία. Θα εκλεγούν νέα όργανα διοίκησης και εκπροσώπησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Λ. θεωρεί ότι το Συνέδριο δεν είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να απασχολεί μόνο τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, αλλά όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες, όλο το κλάδο μας.

Με αυτές τις σκέψεις προσκαλεί προσωπικά τον καθένα σας να παραβρεθεί - ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της Αθήνας και του Πειραιά - στην έναρξη των εργασιών του το Σάββατο 19 Οκτώβρη 2013, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα της Ε.Ε.Λ.Π. «ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ», Κάνιγγος 27, στην Αθήνα.

Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να δοθεί η δυνατότητα και στους συναδέλφους που δεν είναι σύνεδροι, εφόσον το επιθυμούν να πάρουν το λόγο και να καταθέσουν συνοπτικές προτάσεις, παρατηρήσεις, σκέψεις κλπ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,
Η κατάθεση σκέψεων - απόψεων - προτάσεων και της κριτικής σας θα αποτελέσει σημαντική συλλογική και προσωπική συμβολή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο