Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά
Αλλες ειδήσεις

Προθεσμία υποβολής αιτημάτων θεραπείας δυνάμει του άρθρου 23 παρ. 3 του Ν.4146/2013

Αθήνα, 11-10-2013
Αρ.Πρωτ.: 44812

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυνάμει του άρθρου 23 παράγραφος 3 του νόμου 4146/2013 και στο πλαίσιο μηχανογράφησης της διαδικασίας εξέτασης των αιτημάτων που αφορούν το νόμο 3299/2004, παρακαλούνται οι φορείς που έχουν υποβάλλει αιτήσεις θεραπείας για επενδυτικά σχέδια στο πλαίσιο του Ν.3299/2004, για τα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασής τους από την Υπηρεσία ή σχέδια, των οποίων η εξέταση έχει αναβληθεί να αποστείλουν ηλεκτρονικά έως τη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 τα αιτήματα θεραπείας με τη μορφή συνημμένου αρχείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Οι φορείς καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα εξής:

1. Αντίγραφο της απόφασης επί της οποίας ασκείται αίτημα θεραπείας

2. Τεκμηρίωση και λοιπά δικαιολογητικά, του αιτήματος θεραπείας.

3. Τον αριθμό και την ημερομηνία πρωτοκόλλου του αιτήματος θεραπείας

Σημειώνεται ότι η διαδικασία αυτή δεν αφορά αιτήματα επανεξέτασης που υποβληθήκανε δυνάμει του Ν. 4072/2012 και τα αιτήματα θεραπείας επί των αποφάσεων ολοκλήρωσης.

Επισημαίνεται ότι η κατάθεση των ανωτέρω, έως την ως άνω καταληκτική προθεσμία, είναι απολύτως απαραίτητη και για τεχνικούς λόγους προκειμένου να εξετασθούν έγκαιρα οι αιτήσεις θεραπείας.

Ο προϊστάμενος της Γεν. Δ/νσης
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο