Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενισχύεται η Γ.Γ.Π.Σ. με επιπλέον 31 υπαλλήλους με γνώσεις πληροφορικής

Το Υπουργείο Οικονομικών για την έγκαιρη ανάπτυξη και απρόσκοπτη υποστήριξη παραγωγικής λειτουργίας  πληροφοριακών συστημάτων, που είναι αναγκαία για την υλοποίηση των έκτακτων δημοσιονομικών μέτρων και δράσεων, προτίθεται να προβεί σε μετατάξεις 31 υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, ειδικοτήτων Μηχανικών Η/Υ ( HARDWARE) και Επιστήμης Η/Υ (SOFTWARE) που υπηρετούν σε άλλους φορείς του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετάταξη 31 υπαλλήλων ΠΕ Πληροφορικής στη Γ.Γ.Π.Σ.

Ανακοίνωση μετάταξης τριάντα ενός (31) υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση της με αριθ. πρωτ.: Δ1Γ 1151933 ΕΞ2013/7.10.2013 Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, με Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης

Η Σχετική απόφασηΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description markos347 | Οκτωβρίου 16, 2013 1:08 π.μ. | Reply
Τι έχουν να τραβήξουν τα καημένα τα παιδιά...κι εμείς βέβαια...
image description gkazan | Οκτωβρίου 16, 2013 10:15 π.μ. | Reply
Και φυσικά το μόνο πράγμα που θα λένε όλη μέρα θα είναι:

"Hello IT, have you tried turning it off and on again?"
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο