Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σημαντική μείωση των ακάλυπτων επιταγών το μήνα Σεπτέμβριο

Σημαντική μείωση των ακάλυπτων επιταγών στον μήνα Σεπτέμβριο

Μείωση κατά 18.26% σημείωσε το ποσό των ακάλυπτων επιταγών τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον Αύγουστο και διαμορφώθηκε στα 23,697 εκατ. ευρώ από 37,289 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας Α.Ε. τον Σεπτέμβριο σφραγίστηκαν 2.408 επιταγές, ενώ από την αρχή του χρόνου δεν έχουν πληρωθεί 36.826 επιταγές ποσού 434 εκκ . ευρώ.

Μαζί με τα «φέσια» από συναλλαγματικές το ποσό ανέρχεται στο 535 εκκ. ευρώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description spirosp | Οκτωβρίου 16, 2013 9:07 π.μ. | Reply
Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες τράπεζες (πχ η πρώην Εμπορική Τράπεζα) έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να βγάζουν μπλοκ επιταγών σε επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στην αγορά πολύ λιγότερες επιταγές από αυτές που κυκλοφορούσαν παλαιότερα.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο