Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ολονύχτια διαμαρτυρία των υπαλλήλων του Υπ. Οικ.

Ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!  

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ!


Οι παράνομες απολύσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα του Υπουργείου Οικονομικών, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Δεν θα αφήσουμε να νομιμοποιήσουν ένα καθεστώς μαζικών απόλύσεων στο δημόσιο, που θα προστεθεί στο ενάμιση εκατομύριο των ανέργων που έχει επιφέρει η πολιτική της τρόικας, ΔΝΤ-Ευρωπαϊκής Ένωσης-Κυβέρνησης.

Είναι βέβαιο ότι σήμερα ΞΕΚΙΝΟΥΝ από την καθαριότητα αλλά αύριο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ στη θέση των καθαριστριών.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής.

Οι ομοσπονδίες του υπουργείου Οικονομικών, προγραμματίζουν για την ΤΕΤΑΡΤΗ 16.10.2013 και ώρα 9:00 π.μ., διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο, (Καραγιώργη Σερβίας 10) στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα γίνει πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επίσης, Τετάρτη 16.10.2013 (στις 6 μ.μ.) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο οικονομικών, ενάντια στις απολύσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο