Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

TaxHeaven - Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets

Ενημερώνουμε του συναδέλφους ότι είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή του κόμβου "Taxheaven"

Πρόκειται για την επίσημη εφαρμογή του κόμβου Taxheaven, η οποία ενσωματώνει αρκετές ενότητες από τον κόμβο καθώς και μερικές λειτουργίες από παλαιές εφαρμογές.


 

Απλότητα και λειτουργικότητα

Η εφαρμογή διαθέτει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον πλοήγησης που σας επιτρέπει να έχετε διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες που περιέχει ο κόμβος. 


Δυνατότητα σύνδεσης ως μέλος

Η νέα εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στα μέλη να συνδεθούν με τους προσωπικούς κωδικούς τους και να έχουν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες μέσα από το κινητό τους.

Αρχικά, έχουν ενσωματωθεί μερικές από τις συνδρομητικές υπηρεσίες με απώτερο στόχο, σταδιακά σε επόμενες εκδόσεις, να ενσωματωθούν ακόμα περισσότερες.

 
Tax Alerts

Στην εφαρμογή έχει ενσωματωθεί και μία καινοτομική υπηρεσία υπενθύμισης από την οποία μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει όταν συμβαίνει. Έγκυρα και έγκαιρα με την αξιοπιστία του Taxheaven.

Η ενημέρωση γίνεται με ένα διακριτικό μήνυμα στην οθόνη και αφορά όλα τα σημαντικά γεγονότα -Παρατάσεις προθεσμιών -Σημαντικές αποφάσεις και εγκυκλίους την ώρα που εκδίδονται -Σημαντικές ειδήσεις και νέα σχετικά με το επάγγελμα του οικονομολόγου.
Συμβατότητα

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά και tablets με λειτουργικό σύστημα Android, για κινητά iPhone καθώς και για iPad


Στην εφαρμογή ενσωματώνονται επίσης

-Ειδήσεις του κόμβου. Όλες οι νέες αποφάσεις ανά κατηγορία, νόμοι, αρθρογραφία, ημερολόγιο προθεσμιών, ο οδηγός λογιστή με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να έχει στην διάθεσή του κάθε οικονομολόγος - λογιστής - φοροτεχνικός.

-Επίσης, το ημερολόγιο του κόμβου με όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις ανά μήνα, το λογιστικό σχέδιο , η κοινότητα λογιστών και άλλες πολλές πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 Δείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα της Εφαρμογής και κατεβάστε τη στο κινητό σας ή στο tablet σας. 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Thanasakis | Οκτωβρίου 15, 2013 3:29 μ.μ. | Reply
Μπράβο! Το κατέβασα ήδη!

Γρήγορο, ελαφρύ φαίνεται και πολύ εύκολο στον χειρισμό!

Ήθελα μόνο να γράψω το σχόλιο από την εφαρμογή στο κινητό και μάλλον δεν υπάρχει επιλογή, λεπτομέρεια θα μου πείτε απλώς το λέω μήπως θελήσετε να το εντάξετε σε μελλοντικό update!

Καλή δουλειά. Με εκτίμηση!
image description markos347 | Οκτωβρίου 15, 2013 4:57 μ.μ. | Reply
Μπράβο για τη δημιουργική σας εργασία!!
image description agkas84 | Οκτωβρίου 15, 2013 5:14 μ.μ. | Reply
πολυ καλη δουλεια!συγχαρητηρια!
image description PantelisCh | Οκτωβρίου 15, 2013 8:20 μ.μ. | Reply
Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια!!
image description TROMPOUKIS | Οκτωβρίου 16, 2013 12:08 π.μ. | Reply
Πολύ καλή δουλεια!!!!
image description tommantz | Οκτωβρίου 16, 2013 10:13 π.μ. | Reply
μπράβο, ωραίοι!!
image description AKHSTHEGRATE | Οκτωβρίου 16, 2013 10:25 π.μ. | Reply
Η εφαρμογή είναι συμβατή για Windows phone????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο