Αποτελέσματα live αναζήτησης

Θέση σε ΔΟΥ επιζητούν 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι

17 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • «Μέλι» φαίνεται ότι έχει το υπουργείο Οικονομικών. Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, αλλά 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς τους «κερδοφόρους» τομείς του υπουργείου Οικονομικών. Πάντα υπήρχε τάση μετακινήσεις από τους «φτωχούς συγγενείς» ...

«Μέλι» φαίνεται ότι έχει το υπουργείο Οικονομικών. Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, αλλά 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς τους «κερδοφόρους» τομείς του υπουργείου Οικονομικών. Πάντα υπήρχε τάση μετακινήσεις από τους «φτωχούς συγγενείς» του Δημοσίου, όπως αποκαλούνται διάφορα υπουργεία που δεν έχουν σχέση με τον χώρο των προμηθειών και τον ευρύτερο χώρο της οικονομίας προς το υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα προς τις εφορίες και τα τελωνεία.

Ωστόσο ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία για εσωτερικές μετατάξεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 35% των εφοριακών, δηλαδή περίπου 5.500 υπάλληλοι, που υπηρετούν σε σημαντικά πόστα, προέρχονται από άλλα υπουργεία και οργανισμούς του Δημοσίου (ΠΥΡΚΑΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, Olympic Catering κ.λπ.).
Πηγή Καθημερινή



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης