Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στην Χαλκίδα

Χαλκίδα - Σεμινάριο με θέμα: "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ"

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Χαλκίδα Σεμινάριο – Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 20 ωρών με θέμα: «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ- ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ».

Τόπος και  χρόνος  διεξαγωγής     

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της  ΔΟΑΠΕΧ, πρ. Δημαρχεία, Αβάντων 50  στη  Χαλκίδα,  την  Τετάρτη   30   Οκτωβρίου, την Παρασκευή 1 και το Σαββάτο 2 Νοεμβρίου 2013,   και  θα έχει διάρκεια   20 ωρών

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 /10  από 17,00 έως 22,00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/11 από 17,00 έως 22.00  και
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11 από 09,00 έως 19,00.

Εισηγητής του Ενημ.  Σεμιναρίου  θα είναι ο κ.  Πρεβέντης Παναγιώτης
Ορκωτός   Ελεγκτής  -  Μητρώο Εισηγητών  Ο.Ε.Ε.

Αριθμός Συμμετεχόντων -  Δικαίωμα Συμμετοχής:

Ο  αριθμός  συμμετοχών  είναι     για  65  άτομα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί,  που  έχουν Ανανεώσει   την  Επαγγελματική τους Ταυτότητα ( Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης ) για το έτος  2013   και τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα για το τρέχον έτος, εφ΄ όσον δεν έχουν παρακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα μέσα στο ίδιο έτος. Δικαίωμα συμμετοχής χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητα Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα  Μέλη του ΟΕΕ και  οι  Λογιστές Φοροτεχνικοί  οι  οποίοι είναι άνεργοι  ή  μη απασχολούμενοι γενικώς  με  τις  προϋποθέσεις  που  αναφέρονται πιο  κάτω.

Το σεμινάριο διατίθεται  χωρίς κόστος συμμετοχής.

Ενημερωθείτε  για  τυχόν  οφειλές  σας  και  εξοφλήστε  τις   γιατί  θα  γίνεται έλεγχος οφειλών  κάθε  αιτούμενου  από  την  υπηρεσία.  Για  όσους  δεν  είναι  οικονομικά  τακτοποιημένοι  ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ  Η  ΑΙΤΗΣΗ  ΤΟΥΣ.
Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό  παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά στα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς του ΟΕΕ (Λεωφόρος Χαινά 75 και 25ης Μαρτίου Χαλκίδα )  από  τις   8 Οκτωβρίου  μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας,  κατά  το  στάδιο υποβολής των αιτήσεων ,  βάσει  της  ημέρας & ώρας αποστολής της Αίτησης

Όσοι  ανήκουν  στην κατηγορία των ανέργων ή  μη απασχολουμένων θα  πρέπει:
α. Να  συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο  στην  αίτηση
β. Να προσκομίσουν  νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας  ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο διακοπής ΔΟΥ  καθώς και Υπεύθυνη Δήλωση ότι βρίσκονται σε  κατάσταση μη  απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ.- Fax 2221080710      και    στο  τηλ. 2221060669.
Έντυπο αίτησης θα διατίθεται στα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. – www. oe-e.gr

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν  από τρίτο πρόσωπο, με Fax  και ηλεκτρονικά στο mail του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς:  [email protected]  ή  [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο