Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στουρνάρας : Τι είπε για τις λίστες με τα πρόσωπα που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

Από την εκπομπή "Στον Ενικό" ο κος Στουρνάρας είπε για την λίστα Λαγκάρντ αλλά και την άλλη λίστα με τα 50.000 πρόσωπα που ένγαλαν λεφτά στο Εξωτερικό ότι θα περάσει διάταξη στη βουλή για να υπάρξει μερικός έλεγχος (προσωρινός έλεγχος στα φυσικά πρόσωπα) , "ένα φύλλο ελέγχου για τα πρώτα ευρήματα και να μην περιμένουμε να μην ελεγχθούν".

Δείτε το σχετικό video.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LKouts | Οκτωβρίου 8, 2013 9:21 π.μ. | Reply
Και γιατί δεν το κάνατε τέσσερα χρόνια τώρα;
ή δύο χρόνια, που είστε εσείς κ.υπουργέ;
τι περιμένετε με τόσα Π.Δ. που ήδη έχετε (& καλώς) "βγάλει";
τόσες χιλιάδες χρεωστικά εκκαθαριστικά μας έχετε στείλει, τώρα σκέφτεστε πως να νομοθετήσετε για τους "αγαπητικούς" της χώρας;
image description doctor | Οκτωβρίου 8, 2013 2:22 μ.μ. | Reply
Θα....
Θα...;;;;
Θα....!!!!

Ω ρε βρεγμένη σανίδα που έρχεται....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο