Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στουρνάρας: Για τα τεκμήρια στα ακίνητα

Στουρνάρας: Για τα τεκμήρια στα ακίνητα

«Ένας ο οποίος δεν έχει να πληρώσει, και μπορεί να το πιστοποιήσει, έχουμε δώσει εντολές στις ΔΟY, να τον αφήνουν έξω. Ένας όμως ο οποίος μπορεί να το αποδείξει», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε ερώτηση του Προέδρου Κτηματομεσιτών Ελλάδας, Ιωάννη Ρεβύθη, στην εκπομπή «στον ενικό».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description trapezokomos | Οκτωβρίου 8, 2013 10:44 π.μ. | Reply
και πώς το αποδεικνύει;;;;φέτος πήγα για αμφισβήτηση των "μαχιτών τεκμηρίων" 3 φορές στην ΔΟΥ για 3 ατομα τα οποία δεν είχαν στον ήλιο μοίρα(άνεργοι,χωρίς εισόδημα από καμία πηγή,κομμένο ρεύμα στο σπίτι κτλ).όλοι τους είχαν κληρονομήσει από αποθανόντα γονιό σπίτι.μόνο που δεν με έβρισαν στην ΔΟΥ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο