Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υπ. Ανάπτυξης: Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης των υπηρεσιών του δημοσίου, του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών του και της παραγωγικότερης λειτουργίας του, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του συνόλου των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας από τα γραφεία της οδού Μεσογείων 119, στο κτήριο του Υπουργείου Ανάπτυξης στην πλατεία Κάνιγγος.

Η μεταστέγαση των υπηρεσιών είναι πολλαπλώς επωφελής για το Δημόσιο, καθώς οδηγεί σε εξοικονόμηση περίπου 900.000 ευρώ ετησίως από ενοίκια στο κτήριο της οδού Μεσογείων 119. Από αύριο (7/10/13) η εξοικονόμηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς η συστέγαση της ΓΓΒ με τις Γραμματείες Εμπορίου και Καταναλωτή προκαλεί και οικονομίες κλίμακος. Πρόσθετο όφελος αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του υπουργείου, είτε είναι πολίτες, είτε επιχειρηματίες, είτε θεσμικοί φορείς, που μέσα σε ένα κτήριο θα βρίσκουν τις υπηρεσίες τριών γραμματειών.

Ήδη οι υπηρεσίες της ΓΓΒ λειτουργούν κανονικά στον 5ο και τον 6ο όροφο του κτηρίου του Υπουργείου στην πλατεία Κάνιγγος. Από σήμερα, 7 Οκτωβρίου, λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο της Γραμματείας, (2103816241-52 και 2131514000). Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις παραμένουν οι ίδιες.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταστέγασης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθ. Σκορδάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η συστέγαση των Γενικών Γραμματειών επιφέρει σημαντικά διοικητικά και οικονομικά οφέλη στο ελληνικό Δημόσιο. Στις συνθήκες που ζούμε και με τις δοκιμασίες που υφίστανται οι πολίτες, ακόμα κι ένα ευρώ εάν μπορούμε να εξοικονομήσουμε, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωσή μας να το επιδιώξουμε».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο