Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ

Αθήνα 3-10-2013
Αρ.πρωτ. 377
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Η μόνη απάντηση στην βαρβαρότητα των απολύσεων που έγιναν αλλά και σε αυτές που σχεδιάζουν, είναι ο ΔΙΑΡΚΗΣ και  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μας. Στη λογική αυτή η ΠΟΕ  -ΔΟΥ καλεί κάθε συνάδελφο αλλά και τους Συλλόγους:
1. Σε καθημερινή συγκέντρωση, μαζί με τις συναδέλφισσες καθαρίστριες, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10) στις 8:30 π.μ.

2. Σε καθημερινές συγκεντρώσεις στις πόλεις της περιφέρειας, σε συντονισμό με άλλους Συλλόγους και τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, απο λυμένων από διάφορα Υπουργεία σε διάφορες υπηρεσίες (εφορία, σχολεία, λύκεια, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ).

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠANEΛΛHNIA OMOΣΠONΔIA EPΓAZOMENΩN ΣTIΣ ΔHMOΣIEΣ OIKONOMIKEΣ YΠHPEΣIEΣ

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 105 62 AΘHNA / THΛ.: 210-3622707   FAX: 210-3638782 / www.poedoy.gr - e-mail: [email protected]

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο