Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αριστερή Παρέμβαση στο ΟΕΕ

2.10.2013Στη συγκρότηση της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ» προχώρησαν οι οικονομολόγοι της Αριστεράς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από όλη τη χώρα, με αφορμή τη σύγκλιση της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ο.Ε.Ε. Στο νέο σχήμα συμμετέχουν οικονομολόγοι από την «Συνεργασία - Ενότητα - Παρέμβαση Οικονομολόγων» αλλά και πολλοί άλλοι, που διαπιστώνουν ότι ο χώρος της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής, κινηματικής αριστεράς πρέπει να εκφραστεί στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.
Το Ο.Ε.Ε. αν και σύμφωνα με το θεσμικό του πλαίσιο αφ' ενός είναι ο επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας και της κοινωνίας και αφ' ετέρου ο υπερασπιστής των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών του, εν τούτοις όχι μόνο είναι απών, αλλά με πράξεις και ενέργειες συμβάλει στην απαξίωση του θεσμού. Γνωρίζουμε ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων έχει γυρίσει την πλάτη στο Ο.Ε.Ε., πολλοί δε από αυτούς προβληματίζονται ακόμη και για την αναγκαιότητα ύπαρξης του φορέα των Οικονομολόγων. Βασικός στόχος της Συνεργασίας είναι η ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Από τα πανεπιστήμια, τους επαγγελματικούς χώρους, τα κινήματα, τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι, στις μνημονιακές δυνάμεις του χώρου (ΔΗΚΙΟ - ΠΑΣΚΟ) καθώς και στην ΠΟΦΕΕ (που συμμετέχει και στηρίζει το προεδρείο), γιατί υπηρέτησαν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της κρίσης και έχουν την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση του Ο.Ε.Ε. και την μετατροπή του σε γραφειοκρατικό μηχανισμό έκδοσης αδειών, επαγγελματικών ταυτοτήτων και άφωνο υποστηρικτή των επιλογών της συγκυβέρνησης.

Για τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Νταής Παναγιώτης Πουλιάσης Αλέξης Αλεξιάδης Τρύφων
(6944284539) (6944847774) (6944614559)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι οικονομολόγοι επιθυμούν επαφή με το σχήμα μπορούν να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description antonis | Οκτωβρίου 4, 2013 11:16 π.μ. | Reply
ntropi sas ta problimata tou kadou den einai deksia h aaristera kseftila
image description ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ. | Οκτωβρίου 4, 2013 12:33 μ.μ. | Reply
Μάλλον Αντώνη δεν καταλαβαίνεις ότι τα προβλήματα του κλάδου μας τα δημιουργεί η Δεξιά Νεοφιλελευθερη πολιτική που τσακίζει την μεσαία τάξη και φτωχοποιεί τεράστια τμήματα του πληθυσμού.

Είναι η ίδια πολιτική που κλείνει επιχειρήσεις, που αφαιρεί ρευστότητα από την αγορά, που έχει καταδικάσει την ελληνική οικονομία σε 5 χρόνια ύφεσης (τη μεγαλύτερη σε χώρα παγκοσμίως εν καιρό ειρήνης!!!)

Εϊναι η ίδια πολιτική που κάνει τους πελάτες των λογιστικών γραφείων να μην έχουν να μας πληρώσουν. Είναι η ίδια πολιτική πολιτική που μας έχει καταντήσει να δουλεύουμε κυρίως για διακοπές επιχειρήσεων παρά για ενάρξεις!!!

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει και νομίζεις ότι σε περιβάλλον μνημονίου (=δεξιές πολιτικές) μπορούν να ανταπεξέλθουν οι συνάδελφοι ελευθεροι επαγγελματίες λογιστές, οσάν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μάλλον ξεφτίλα είναι να κρύβεις τα πραγματικά αίτια της καταστροφής του κλάδου, πίσω από υποτιθέμενες "ενωτικές" και "απολίτικες" πρωτοβουλίες και καλά "όλων των συναδέλφων", που στην ουσία είναι ο πιό καλοστημένος τρόπος να βάζει κανείς πλάτη στη συνέχιση της καταστροφής του κλάδου μας!!! Όχι φίλε. Οι αιτίες έχουν και χρώμα, έχουν και υπεύθυνους, έχουν και υποστηρικτές. Τελεία και πάυλα.

Πάρε το χαμπάρι! Δεν πιστεύουμε όλοι τα ίδια. Κάποιοι συνδέουν τα προβλήματα με τη γενικότερη κατάσταση !!! Κάποιοι θέλουν να ανατρέψουν αυτήν την πολιτική που μας καταστρέφει, που μας γυρνάει δεκαετίες πίσω!!!
image description IDO | Οκτωβρίου 4, 2013 8:45 μ.μ. | Reply
Δες τα αποτελέσματα 5 χρόνων ριζοσπαστικής, ανανεωτικής, κινηματικής αριστεράς διακυβέρνησης στην Κύπρο και τα αποτελέσματα της. Ο φανατισμός ποτέ δεν ωφέλησε την πρόοδο. Αν δεν βγάλει ο κόσμος τα γυαλιά του προκοπή δε πρόκειται να δούμε. Φιλικά.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο