Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το έργο της η Επιτροπή για την Ενιαία Εισπραξη εισφορών μέσω Α.Π.Δ.

Το Υπ.Εργασίας στα πλαίσια της εξαγγγελίας του Υπουργού Σχετικά με την "εισαγωγή" στην ΑΠΔ και των κρατήσεων των επικουρικών ταμείων εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ορίζει την επιτροπή που θα ασχοληθεί με το  σχεδιασμό και η υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών και νομοθετικών προτάσεων για την ενιαία είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΕΑ, ΤΑΠΙΤ μέσω της ΑΠΔ και του ΟΠΣ του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ, καθώς και η υποβολή νομοθετικών προτάσεων για την ομαδοποίηση διατάξεων που αφορούν τη βεβαίωση και την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι προτάσεις της επιτροπής θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Υπ.Εργασίας μέχρι την 15η Νοεμβρίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο