Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αποσύρεται η διάταξη για το πρόστιμο των 1.000 ευρώ σε περίπτωση μη έκδοσης απόδειξης λιανικής

Αποσύρεται πριν καν εισαχθεί στην βουλή η διάταξη του νομοσχέδιο του Υπ.Διοικητικής μεταρύθμισης που προέβλεπε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όποιον δεν εκδίδει ή εκδίδει ανακριβώς τις προβλεπόμενες από το άρθρο 7 του ν.4093/2012 ( ΄ 222) αποδείξεις λιανικών συναλλαγών.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ξεκαθάρισαν πως το γραφείο του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα δεν ήταν ενήμερο για το περιεχόμενο της και παρέπεμψαν στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δημόσιας Τάξης για περαιτέρω διευκρινίσεις.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOSPETSAS | Οκτωβρίου 3, 2013 10:53 μ.μ. | Reply
Μάλλον θα το αναθέσουν στην Χρυσή Αυγή να το εισπράττει γι αυτό το απέσυραν προσωρινά. Με την οικονομική ανέχεια που υπάρχει μόνο με τέτοιες μεθόδους θα μπορούν να εισπράξουν πλέον φόρους. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος ..... εκτός αν ο εισπράκτορας είναι "ειδικών προσόντων" ...... Έχουν όμως σκεφθεί ότι η λήψη τέτοιων μέτρων ίσως ερμηνευθεί ως σύσταση συμμορίας ? Αυτές οι συμμορίες μόνες τους αποφασίζουν και επιβάλουν τα ποσά .... ανάλογα με το πόσα χρειάζονται !!!
image description PetNik | Οκτωβρίου 4, 2013 8:13 π.μ. | Reply
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ξεκαθάρισαν πως το γραφείο του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα δεν ήταν ενήμερο για το περιεχόμενο της και παρέπεμψαν στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δημόσιας Τάξης για περαιτέρω διευκρινίσεις.


Ούτε μεταξύ τους ΔΕΝ μπορούν να συνεννοηθούν.

image description Μ | Οκτωβρίου 4, 2013 9:25 π.μ. | Reply
ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΣΟ?
image description akis_k | Οκτωβρίου 4, 2013 9:36 π.μ. | Reply
εχουμε μπλεξει - για αλλη μια φορα - με ανικανους και ηλιθιους.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο