Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

To Taxheaven διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο στην Αθήνα με σημαντικές προσφορές. Δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή εδώ  γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο στην Αθήνα με σημαντικές προσφορές. Δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως


Το TaxHeaven διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο στην Αθήνα στις 12.10.2013, με εισηγητές τους κ.κ. α) Ηλία Κατούδη, τ. Τμηματάρχη φορολογίας εισοδήματος του Υπ. Οικ. και β) Γιώργο Χριστόπουλο, Φοροτεχνικό, Γενικό γραμματέα της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Προσοχή:Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και άτομα απ' ολη την Ελλάδα με το σύστημα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης «live» στο διαδίκτυο (internet).*

Στην live παρακολούθηση Υπάρχει και η δυνατότητα και υποβολής ερωτημάτων


Τα θέματα που θα αναλυθούν διεξοδικά είναι:

- Το νέο ποινολόγιο στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ΚΦΔ – Ν. 4174 / 26-07-2013). Ένας πρακτικός οδηγός με χρηστικούς πίνακες και παραδείγματα. Τι δεν μας είπε η ερμηνευτική.
- Φορολογία Εισοδήματος: οδοιπορικό στο νέο τοπίο του ΚΦΕ-Ν.4172/2013. Παρελθόν σε λίγο ο ΚΦΕ-Ν.2238/94. Διαφορές και ομοιότητες.
- Το Φορολογικό Τοπίο στα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων με το σύστημα εισροών –εκροών. Ποια φορολογικά στοιχεία εκδίδονται, τι πρέπει να αναγράφουν και πως θα καταχωρούνται.


Σημαντική προσφορά:

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια από τις παρακάτω προσφορές που παρέχονται από το TaxHeaven:
- Να αποκτήσουν το νέο βιβλίο των εκδόσεων Taxheaven «Η ανάλωση κεφαλαίου. Θεωρία και πράξη», στην τιμή των 35,00 € (αρχική τιμή για 45,00 €)
ή
- Να εγγραφούν για ένα χρόνο στις συνδρομητικές υπηρεσίες του Taxheaven με την προνομιακή τιμή των 100,00 € (από 150,00 €, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Σημείωση: Για όσους επιλέξουν την παρακολούθηση εξ αποστάσεως, ισχύει μόνο η προσφορά της προνομιακής τιμής (για ένα έτος) για τις συνδρομητικές υπηρεσίες.


Κόστος συμμετοχής:

50,00 ευρώ ανά άτομο.
30,00 ευρώ για όσους είναι μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
30,00 ευρώ για όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο με το σύστημα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου ή να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.* Δηλώστε τώρα συμμετοχή και παρακολουθήστε το σεμινάριο εξ αποστάσεως, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Με τη χρήση προσωπικών κωδικών μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα του σεμιναρίου την ώρα διεξαγωγής του από όποιο σημείο της Ελλάδας και εάν βρίσκεστε.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση είναι να έχετε καταθέσει το ποσό των 30,00 ευρώ στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 καθώς και να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ανωτέρω ιστοσελίδα.
Μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του Σεμιναρίου θα σας αποσταλούν με email οι κωδικοί καθώς και ο σύνδεσμος της Ιστοσελίδας στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description kostas_25 | Οκτωβρίου 7, 2013 5:26 μ.μ. | Reply
Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο εξ΄ αποστάσεως θα δοθούν κάποιες σημειώσεις?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο